Woondroom bouwen in Groenewei? Hier moet je op letten!

De wijk Groenewei in Meerstad ligt tussen de wijken Meeroevers, Tersluis en het bijzondere Park Meerstad. Er komt een uiteenlopend aanbod aan rijtjes- en hoekwoningen, halfvrijstaande en vrijstaande nieuwbouwwoningen.
Er komen zowel koopwoningen als (sociale) huurwoningen.

Ook zijn er voldoende vrije kavels om een eigen woondroom in Groenewei waar te maken. Wie een eigen woning wil bouwen in Groenewei kan zich inschrijven voor onze informatieservice. Daarin leest u onze onafhankelijke opinie over de aanwezige bouwkavels en exclusieve tips om rekening mee te houden. Na inschrijving ontvangt u meteen een pdf met de informatie over Groenewei.

Inschrijven verplicht u tot niets en u kunt zich ten allen tijde weer uitschrijven.

Als je op downloaden klikt ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Als je daarop klikt ontvang je een pdf-bestand met de tips in je mailbox.

Bakir Abu Shama

Bakir Abu Shama

Bakir Abu Shama is een ervaren bouwkundige. Hij heeft ervaring opgebouwd binnen de uitvoering van de bouw, de gemeentelijke vergunningsafdeling en bij architectenbureaus. De laatste tijd is hij vooral bezig met het coachen van particuliere en zakelijke klanten bij hun bouwplannen. Zijn doel: bouwers voorzien van veel kennis zodat ze bewuste keuzes maken. Met dit idee is Bakir het concept ‘Woning van Nu’ gestart. Door een bouwtraject slim aan te pakken, met efficiënte en bewustere keuzes, besparen we opdrachtgevers stress, geld en onzekerheid. We garanderen je droomhuis op een veilige, rustige en plezierige manier!

Harry Oosting

Harry Oosting

Harry studeerde in 1985 af aan de HTS Bouwkunde in Groningen. De afgelopen jaren heeft hij onder andere gewerkt bij verschillende aannemers, coacht hij techneuten op het gebied van communicatieve vaardigheden en leidinggeven en ook is hij docent bouwkunde aan de Hanze Hogeschool Groningen. Sinds 2004 is hij directeur van de KOB (Kader Opleiding Bouw) in Groningen. Hier worden mensen opgeleid die een eigen aannemersbedrijf willen starten. Het is zijn doel om ingewikkelde bouwkundige trajecten te vertalen naar begrijpbare taal.

Meer informatie? Stel uw vraag aan onze bouwcoaches!