02
feb

Categorie: Algemeen

Van 25 t/m 27 januari stond de Woning van Nu met een stand op de beurs Bouwplan in Assen. We gaven op alle drie de dagen twee presentaties met als thema’s: bouwen met een bouwcoach en hoe realiseer ik mijn woondroom in een bestaande woning of toch in nieuwbouwproject? Tijdens deze presentaties kregen we zowel veel aandacht van bezoekers als van standhouders.

We hebben met heel veel bezoekers gesproken over hun bouwplannen. Die gesprekken gingen ook al snel de inhoud in en daaraan merkten we dat er veel behoefte is aan professionele en onafhankelijke hulp bij het doorlopen van een bouwproces.

Gemeenten en makelaars

Ook de gemeenten en vooral de gemeente Assen had veel interesse voor het concept bouwen met een bouwcoach. Daarnaast spraken we veel met makelaars. Zo merkten we dat er in alle hoeken rondom de (ver-)bouw interesse is voor ons nieuwe concept.

De Woning van Nu ook ontmoeten?

Ben jij ook nieuwsgierig naar het concept van de Woning van Nu? Maak dan een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend gesprek. Neem nu contact met ons op.

Bekijk hieronder een aantal foto’s van de beurs.

 

Meer informatie? Stel uw vraag aan onze bouwcoaches!