20
nov

Categorie: Algemeen

Op 15, 16 en 17 november vond Nieuwbouw/Verbouw XL weer plaats. Net als vorig jaar stond Woning van Nu hier klaar om advies te geven en daar was ook dit jaar weer veel vraag naar! Er waren veel mensen met vragen over hun bouw- of verbouwplannen die we verder hebben kunnen helpen. Eigenaar Bakir Abu Shama gaf naast advies ook drie colleges met als centrale vraag: Hoe bouw je binnen budget?

Tijdens de driedaagse beurs kwam naar voren dat goede communicatie cruciaal is voor je budget. Aangezien hier vaak vakinhoudelijke onderwerpen en teksten aanbod komen, is dit vak een struikelblok voor je financiën en planning. Zo ook voor veel bezoekers van de beurs. De praktijk leert dat het inschakelen van een Bouwcoach onnodig hoge kosten helpt voorkomen.

Wat viel er voor de rest op? De drukte tijdens de beurs. Er liepen dit jaar veel mensen rond met concrete bouwplannen en vooral mensen die de haalbaarheid wilden weten van hun bouwproject in Meerstad, onder andere kavels De Zeilen en De Groenewei, wisten Woning van Nu goed te vinden.

Ben je zelf bezig met een bouwproject, maar heb je Nieuwbouw/Verbouw XL gemist? Geen probleem, neem direct contact met ons op en kom erachter hoe Woning van Nu ook jou kan helpen!

 

Meer informatie? Stel uw vraag aan onze bouwcoaches!