18
mei

Categorie: Algemeen

Woning van Nu start samenwerking met Passief Bouwblok

Twee vernieuwende bedrijven met hetzelfde doel: Het beste voor hun klanten

Woning van Nu gaat samenwerken met Passief Bouwblok. De bouwblokken van Passief Bouwblok zijn snel en efficiënt en ook nog eens heel duurzaam. De blokken bouwen als legostenen en zijn daardoor geschikt voor grote projecten, maar ook ideaal voor zelfbouwers. De mix van gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid past perfect bij Woning van Nu en hoe wij mensen willen helpen in het bouwen van hun droomhuis.

Hoe werken de bouwelementen van Passief Bouwblok?

De bouwblokken zijn gemaakt van Neopor, een soort piepschuim, dat in elkaar klikt als lego. In de holle ruimte van de gestapelde blokken wordt wapening aangebracht en vervolgens kan beton erin gestort worden. Hierdoor ontstaat tegelijkertijd een massieve binnen en een buitenmuur met perfecte isolatie (Een RC-waarde van 9!). Dit komt doordat ze perfect luchtdicht zijn. De bouwblokken zijn daarom enorm energiezuinig, 100% recyclebaar en met een levensverwachting van meer dan 100 jaar ook duurzaam.

De bouwblokken zijn ideaal voor het aardbevingbestendig bouwen met beton en een bijkomend voordeel is dat de muren tot een hoogte van 2,70-3,00 meter in één keer gestort kunnen worden. Dit is hoger dan vergelijkbare producten en dat zorgt voor een enorme tijdsbesparing. Daarnaast zijn alle principe details van Passief Bouwblok vastgelegd bij Woningborg.

Twee bedrijven met veel raakvlakken   

De samenwerking tussen Woning van Nu en Passief Bouwblok is logisch als je kijkt naar het DNA van beiden bedrijven. Allebei zorgen we voor een comfortabele, vernieuwende en duurzame manier van bouwen voor onze klanten. Woning van Nu heeft al ervaring met vergelijkbare bouwelementen, daardoor is deze samenwerking voor Passief Bouwblok een mooie kans om bouwers in de regio Groningen kennis te laten maken met hun bouwelementen. Voor Woning van Nu is het ideaal om te werken met een betrouwbaar product, dat in Nederland gemaakt wordt, door een bedrijf dat echt wil meedenken over projecten.

Woning van Nu begeleidt het bouwen met Passief Bouwblok van A tot Z

Woning van Nu wordt niet alleen het verkooppunt voor Noord-Nederland, maar het biedt ook een speciaal begeleidingspakket aan voor het bouwen met Passief Bouwblok. Hierbij begeleiden wij het traject van ontwerp tot oplevering en dit kan zelfs in bouwteamverband. Door de ervaring die Woning van Nu heeft opgebouwd met de bouwblokken, verloopt de bouw veel efficiënter. Dit betekent minder fouten, minder kosten en minder stress tijdens de realisatie van je droomhuis.

Ben je benieuwd of de bouwblokken van Passief Bouwblok de duurzame oplossing voor jouw droomhuis kan zijn? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Meer informatie? Stel uw vraag aan onze bouwcoaches!