18
okt

Categorie: Algemeen

Onlangs heeft de bouwcoach van Woning van Nu de familie Wollerich geholpen met het realiseren van hun woondroom in Meerstad.

De familie Wollerich had hun oog laten vallen op één van de vrije kavels in de wijk Groenewei in Meerstad. Maar hoe nu verder? Ze hebben onvoldoende ervaring met bouwtrajecten tot een haalbaar plan te komen. Gezien de stijgende bouwkosten leek het realiseren van hun woondroom onmogelijk binnen het vastgestelde budget. Ook vonden ze het traject onoverzichtelijk, waardoor ze geen zekerheid hadden op een goed resultaat.

 

Daarom besloten ze de bouwcoach van Woning van Nu in te schakelen. De bouwcoach is als eerste gestart met een haalbaarheidsonderzoek. Het traject van de bouwcoach heeft voor meer helderheid en zekerheid gezorgd. De woondroom was snel vastgesteld en de gemeente heeft daar de eerste goedkeuring voor gegeven. Inmiddels is er een aannemer geselecteerd die de woondroom van de familie Wollerich gaat realiseren binnen hun budget. Eind november start de bouw van hun droomhuis.

Wordt vervolgd!

Meer informatie? Stel uw vraag aan onze bouwcoaches!