03
jun

Categorie: Bouwtraject update

De eerste palen van ‘Het huis van de Toekomst’ zijn de Groningse grond in geslagen. Het slaan van de funderingspalen is het officiële startschot van dit bijzondere project waarin duurzaamheid en bouwcomfort centraal zal staan. Tijdens de bouw zal Woning van Nu je meenemen in de verschillende fases van de bouw en uitleggen welke bouwtechnieken er gebruikt worden en waarom.

Het Huis van de Toekomst

Het Huis van de Toekomst wordt gebouwd in het in Groningen gelegen Meerstad. In dit bouwproject demonstreert Woning van Nu hoe je met verschillende bouwtechnieken op een efficiënte manier een duurzaam, kwalitatief en aardbevingsbestendig huis kan bouwen. Gedurende de bouw nemen we je mee in alle bouwtechnieken en laten we je zien hoe je zelfstandig of met een bouwteam je droomhuis kan realiseren.

Meld je aan voor de open dag op 12 juni!

Bij de bouw van Het Huis van de Toekomst maken we gebruik van de bouwblokken van Passief Bouwblok. Een fantastisch product dat naast duurzaam en aardbevingsbestendig, ook erg makkelijk te hanteren is. Op 12 juni demonstreren wij hoe het bouwen met Passief Bouwblok in z’n werk gaat en kunt u ook zelf ervaren hoe de bouwblokken werken. In verband met het coronavirus vragen we je om jezelf aan te melden voor de open dag via dit formulier.

 

Meer informatie? Stel uw vraag aan onze bouwcoaches!