07
nov

Categorie: Nieuws

Woning van Nu is op 16, 17 en 18 november aanwezig op de Nieuwbouw/Verbouw XL Beurs in de Martiniplaza Groningen. Woning van Nu geeft elke dag presentaties op de beurs, maar ook kun je dit weekend bij ons terecht voor een gratis adviesgesprek!

Gratis adviesgesprek iets voor jou?

Heb jij een bouwplan en wil je weten of dit plan haalbaar is? Weet je bijvoorbeeld al of je droom te realiseren valt op de locatie, of in het perceel of gebouw van jouw keuze? En hoe zorg je ervoor dat je bouwdroom binnen budget gerealiseerd wordt? In een gratis adviesgesprek op de beurs laten wij je zien welke stappen je moet zetten om je bouwplannen meetbaar te maken. Schrijf je snel in voor een gratis gesprek met één van de bouwcoaches van Woning van Nu.

Schrijf je direct in

Presentatie: woning (ver)bouwen zonder stress en binnen budget

Een Woning van Nu bouwcoach geeft op alle drie de dagen een interessante presentatie over het (ver)bouwen van een woning aan de hand van een goed plan en goede begeleiding.

Het realiseren van je droomhuis is geweldig, maar bij het selecteren van een (nieuwbouw)woning komt ook veel kijken. In de presentatie van Woning van Nu vertellen onafhankelijke bouwcoaches hoe je een droomhuis binnen budget en zonder stress kan realiseren. Met welke stappen voorkom je onnodige situaties en bijkomende kosten? Na deze presentatie weet je het antwoord!

Programma presentatie Woning van Nu: 

Vrijdag 16 november: 16:45 tot 17:15 uur
Zaterdag 17 november: 14:15 tot 14:45 uur
Zondag 18 november: 15:00 tot 15:30 uur

Meer info: www.nieuwbouwxl.nl

Meer informatie? Stel uw vraag aan onze bouwcoaches!