11
nov

Categorie: Nieuws

Ook dit jaar is Woning van Nu weer weer aanwezig op de Nieuwbouw/Verbouw XL Beurs op 15, 16 en 17 november in de Martiniplaza Groningen. Tijdens deze beurs staan de bouwcoaches van Woning van Nu klaar voor al je vragen. Ook is er de mogelijkheid om je gratis in te schrijven voor een advies gesprek en elke dag zal Woning van Nu een college geven over het bouwen binnen budget.

Een droomhuis bouwen of verbouwen? Hoe blijf ik binnen budget?!

Het einde van je verbouwing nog niet in zicht, maar het einde van je budget wel? Of blijkt het bouwen van je droomhuis toch duurder dan vooraf ingeschat? Tijdens Nieuwbouw/Verbouw XL geeft eigenaar Bakir Abu Shama in totaal drie colleges waarin hij uitlegt hoe je kan bouwen zonder buiten je budget te gaan.

Starttijden colleges:
Vrijdag 15 nov. 14.45 uur
Zaterdag 16 nov. 13.15 uur
Zondag 17 nov.14.45 uur

Schrijf je snel in voor onze gratis adviesgesprekken!

Heeft u vragen over de bouw of verbouwing van uw droomhuis. Tijdens Nieuwbouw/Verbouw XL geven wij weer gratis adviesgesprekken. In deze gesprekken nemen we de tijd om je vraag grondig te behandelen en je een stap verder te helpen met je (ver)bouwplannen. Schrijf je vooraf in voor de gratis adviesgesprekken op: Nieuwbouwxl.nl/adviesgesprekken

Tot aankomend weekend!

Meer informatie? Stel uw vraag aan onze bouwcoaches!