06
okt

Categorie: Nieuws

Nieuwbouw XL

Ga je een huis bouwen? Of ben je op zoek naar een nieuwe woning en staat de optie nieuwbouw ook open? Kom dan van 17 t/m 19 november 2017 naar de Verbouw en Nieuwbouw XL beurs in Groningen! Deze beurs wordt in samenwerking met gemeenten, makelaars en projectontwikkelaars in en om de provincie Groningen georganiseerd. Ook de Woning van Nu is aanwezig op deze beurs!

Als je een huis gaat bouwen of verbouwen komt er heel veel op je af. Nieuwbouwtrajecten zijn vaak ingewikkelder dan je in eerste instantie zou denken. Een onafhankelijke bouwcoach van de Woning van Nu helpt bij het gehele traject. We zorgen ervoor dat jij de juiste kennis hebt zodat je goede keuzes kan maken. Woning van Nu maakt nieuwbouwtrajecten eenvoudig, helder en transparant. Wij benaderen je droomhuis tot op detailniveau en binnen het vastgestelde budget.

Als je naar de gratis Nieuwbouwbeurs Groningen komt kun je de bouwcoaches van Woning van Nu geheel vrijblijvend ontmoeten. Wij vertellen je graag meer over ons begeleidingstraject!

Praktisch

De beursvloer gaat open op vrijdag 17 november vanaf 13:00 uur open en sluit op zondag 19 november om 17:00 uur. Bekijk hier de openingstijden en locatiegegevens van de Nieuwbouwbeurs Groningen. De beurs is gratis toegankelijk.

Meer informatie? Stel uw vraag aan onze bouwcoaches!