12
jan

Categorie: Nieuws

Van 25 t/m 27 januari vindt de beurs Bouwplan in Assen plaats. Op deze beurs geeft de Woning van Nu op beide dagen twee verschillende presentaties. Zo gaan de bouwcoaches in op de keuze tussen bestaande of nieuwbouw. De vraag ‘hoe kun je jouw woondroom het beste realiseren?’ staat hierbij centraal. Hoe kies je tussen bestaande of nieuwbouw? De tweede presentatie gaat over de inhoud van het bouwcoach traject. Hoe verloopt zo’n traject? Wat komt er allemaal bij kijken? En wat heb je precies aan deze begeleiding?

Gratis adviesgesprek voor beursgangers

Wie een woondroom heeft en de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen in Assen gaat bezoeken kan een bezoek aan de stand van de Woning van Nu brengen. Schrijf daar je woondroom op een actiekaartje en de Woning van Nu neemt na de beurs contact op om een gratis eerste afspraak te plannen. Het gratis adviesgesprek heeft als doel; het inzichtelijk maken van hoe je woondroom het beste gerealiseerd kan worden. Een bouwcoach maakt je slimmer zodat je de woondroom op een betere manier waar kan maken.

Wie goed voorbereid naar de beurs wil komen en direct vragen wil stellen aan de bouwcoaches van de Woning van Nu heeft wellicht iets aan deze voorbeeldvragen. Waarom nieuwbouw i.p.v. bestaande bouw? Hoe maak ik mijn plannen concreet? Hoe selecteer ik een kavel die aansluit bij mijn wensen? En er zijn nog veel meer van dit soort vragen. Kom op 25, 26 of 27 januari naar de beurs in de TT Hall in Assen en vraag de aanwezige bouwcoaches om hulp!

Praktisch over de beurs

De beurs Bouwplan in Assen vindt dus plaats van donderdag 25 januari t/m zaterdag 27 januari in de TT Hall Assen. Kaarten kosten € 4,- per persoon en zijn te verkrijgen bij de kassa van de beurs of via de online kaartverkoop. Op de website van de beurs vindt u meer praktische informatie.

Over de Woning van Nu

De Woning van Nu begeleidt de bouwende consument bij ver- en nieuwbouwtrajecten. Eigenaar en bouwcoach Bakir Abu Shama vertelt waarom professionele begeleiding nodig is: “Nieuwbouwtrajecten zijn vaak ingewikkeld, onoverzichtelijk en complex. Hierdoor ontstaan regelmatig situaties die misverstanden en onnodige extra kosten opleveren. Een bestaand huis kopen lijkt makkelijker, want dan kies je immers voor zekerheid. Maar wat als het laten bouwen van een nieuwe woning ook met volledige zekerheid kan?”

De bouwcoaches van de Woning van Nu begeleiden het gehele ver- of nieuwbouwtraject. Dat begint al bij het selecteren van een kavel. “Veel mensen weten wel waar ze willen wonen, maar mag het huis van hun dromen daar wel gebouwd worden? Het is daarom belangrijk dat als eerste alle woonwensen vastgelegd worden. Daarna bepalen we welk budget erbij hoort. Dat is het allerbelangrijkste bij bouwen: bepaal vooraf goed wat je wilt”, aldus Bakir.

Meer informatie? Stel uw vraag aan onze bouwcoaches!