19
jul

Categorie: Nieuws

Hoera! Deze maand bestaat de Woning van Nu alweer 2 jaar! In de afgelopen jaren hebben ontzettend veel nieuwbouwers kennis gemaakt met het concept van een bouwcoach. Wij hebben het druk en dat betekent dat de behoefte aan een onafhankelijk persoon die coacht bij het ontwikkelen van een nieuwbouwwoning of bedrijfspand.

nieuwbouw meerstad

Projecten

Er lopen verschillende projecten waar we ontzettend trots op zijn. Zo ontwierpen we deze twee nieuwbouwwoningen voor in de wijk Meerstad in Groningen. De woning hiernaast op de afbeelding wordt energieneutraal gebouwd en eveneens aardbevingsbestendig. Deze woning ligt op een grote vrije kavel, omringd door veel groen. De voor- en achterzijde betreft een transparante gevel waardoor bewoners een prachtig uitzicht op het water hebben. Lees meer over dit project.

Woning van de toekomst

Deze andere nog te bouwen woning staat op een hoekkavel in het project Groenewei in de wijk Meerstad in Groningen. Dit is de eerste Woning van de Toekomst die in Meerstad gebouwd gaat worden.

Belangrijke kenmerken van deze woning zijn:

  • Praktische indeling
  • Unieke uitstraling op verschillende bouwlagen
  • Veel zon in huis
  • Natuurlijke ventilatie
  • Energieneutraal op een intelligente manier
  • Aardbevingsbestendig
  • Optie voor zelfbouwsysteem met begeleiding.

Deze woning heeft unieke elementen zoals de steen die in het dak doorloopt en grote raampartijen op de hoeken van de woning. De dakgoten zijn in het dak verwerkt wat een bijzondere uitstraling geeft.

Bekijk alle projecten

Woning van de Toekomst

Ruim een jaar geleden ontwikkelden we het concept Woning van de toekomst. De kenmerken van zo’n woning zijn zelfvoorzienend, multifunctioneel en rekening houdend met ‘gezond wonen’. Wij ontwikkelden dit concept voor nieuw te bouwen woningen die er volledig op gericht zijn om niet alleen te voldoen aan de woonwensen en -eisen van nu, maar ook aan die van de toekomst. Lees hier meer over dit concept.

Bouwcoach

Steeds meer mensen schakelen een bouwcoach in voor hun nieuwbouwproject. Of dit nu een bedrijfspand of een particuliere woning is, we merken dat er veel behoefte is aan kennis. Bouwtrajecten zijn vaak ingewikkeld, onoverzichtelijk en complex. Daarom ontstaan regelmatig situaties die misverstanden en onnodige extra kosten opleveren. Met behulp van een bouwcoach wordt het bouwen van je huidige of nieuwe woning leuk en leerzaam!

Lees hier meer over het bouwtraject in combinatie met een bouwcoach.

Meer informatie? Stel uw vraag aan onze bouwcoaches!