Woning van Nu introduceert de bouwblokken van Passief Bouwblok in de Groningse bouwwereld. De bouwblokken van Passief Bouwblok zijn de ideale oplossing voor het duurzaam, aardbevingsbestendig en efficiënt bouwen van een woning. Op 12 juni starten we met de bouw van ‘Het huis van de toekomst’. Graag laten we u op deze dag zien hoe de bouwblokken werken en waarom deze manier van bouwen ideaal is voor woningen in Noord-Nederland.

Vul het formulier onderaan deze pagina in en meld je aan!

 

Hoe werken de bouwelementen van Passief Bouwblok?

De bouwblokken zijn gemaakt van Neopor, een soort piepschuim, met een kliksysteem vergelijkbaar met Lego. In de holle ruimte van de gestapelde blokken wordt wapening aangebracht en vervolgens wordt er beton in gestort. Hierdoor ontstaat tegelijkertijd een massieve binnen en een buitenmuur met perfecte isolatie (Een RC-waarde van 9!). Dit komt doordat ze perfect luchtdicht zijn. De bouwblokken zijn daarom enorm energiezuinig, 100% recyclebaar en met een levensverwachting van meer dan 100 jaar ook duurzaam. De bouwblokken zijn ideaal voor het aardbevingsbestendig bouwen met beton en een bijkomend voordeel is dat de muren tot een hoogte van 2,70-3,00 meter in één keer gestort kunnen worden. Dit is hoger dan vergelijkbare producten en dat zorgt voor een enorme tijdsbesparing. Daarnaast zijn de bouwelementen ETA gecertificeerd.

De aannemers en architecten waar wij tot nu toe mee hebben samengewerkt zijn het erover eens: De bouwblokken van Passief Bouwblok zijn niet alleen betrouwbaar, maar zorgen door de gebruiksvriendelijkheid ook echt voor een flinke tijdsbesparing.

Twee bedrijven met veel raakvlakken  

De samenwerking tussen Woning van Nu en Passief Bouwblok is logisch als je kijkt naar het DNA van beiden bedrijven. Allebei zorgen we voor een comfortabele, vernieuwende en duurzame manier van bouwen voor onze klanten. Woning van Nu heeft al ervaring met vergelijkbare bouwelementen, daardoor is deze samenwerking voor Passief Bouwblok een mooie kans om bouwers in de regio Groningen kennis te laten maken met hun bouwelementen. Voor Woning van Nu is het ideaal om te werken met een betrouwbaar product, dat in Nederland gemaakt wordt door een bedrijf dat echt wil meedenken over projecten.

Kom kennismaken op 12 juni!

Het bouwen met de bouwblokken is nu nog amper bekend in het noorden van Nederland. Daarom laten we u graag kennismaken met deze bewezen ideale manier van bouwen. Op 12 juni demonstreren wij de bouwblokken en kunt u ook zelf het bouwgemak van deze bouwelementen ervaren. Daarnaast staan Bakir Abu Shama (Woning van Nu) en Dennis de Vries (Passief Bouwblok) klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Vanwege het coronavirus zijn we genoodzaakt de gegadigden in te delen in groepen. Meld u daarom met onderstaand formulier aan voor de open dag. Op basis van de aanmeldingen sturen we u een tijdstip waarop u welkom bent. Mocht u voorkeur hebben voor een bepaalde tijd, dan kunt u dit aangeven in het opmerkingen vak. Indien mogelijk houden wij hier rekening mee.

Inschrijfformulier