Missie

Woning van Nu is opgericht in juni 2017 door Bakir Abu Shama en wordt ondersteund door deskundigen uit verschillende vakgebieden. Met de ervaring van Bakir kan het bouwtraject voor opdrachtgevers veel slimmer worden opgezet. De gangbare trajecten zijn vaak te onoverzichtelijk waardoor men onbewuste keuzes maakt. Dit leidt vaak tot onverwachte situaties die extra geld en energie kosten. Bovendien wordt het traject als onzeker ervaren en verliest men vertrouwen in het eindproduct. Met Woning van Nu wordt de opdrachtgever stap voor stap bijgestaan door een bouwcoach waardoor het traject transparanter, gemakkelijker en vooral doelgerichter wordt. De opdrachtgever wordt zo bewust gemaakt van elke keuze in het traject en kan zijn/haar droomhuis met veel plezier en vertrouwen realiseren.

Visie

Woning van Nu streeft naar heldere en betaalbare nieuwbouwwoningen en verbouwingstrajecten. Door vooruit te denken en kennis te delen met de opdrachtgever worden betere keuzes gemaakt in het traject en behaal je betere resultaten voor je droomwoning.

Bouwers slimmer maken

Bij de Woning van Nu draait het om de opdrachtgever van de bouw. De bouwcoach maakt je slimmer door je bij elk stap van de benodigde informatie te voorzien. Zo maak je slimmere keuzes en bereik je een beter resultaat.

Bewuste keuzes

Naast slimme keuzes is het van belang dat je ook bewust bent van de gevolgen voor je droomwoning. Elk keuze heeft gevolgen voor je budget en de bouwcoach maakt je vooral bewust voordat je een besluit neemt. Zo neem je vertrouwde keuzes en weet je waar je aan toe bent.

Investering

Het inschakelen van een bouwcoach bij Woning van Nu kost natuurlijk geld. Echter kun je dit als een waardevolle investering zien. Een bouwcoach bespaart je namelijk veel stress, onzekere situaties en meerkosten achteraf. Sterker nog, de bouwcoach levert je geld op door scherp aan te besteden en alvast toekomstige energie- en onderhoudskosten zoveel mogelijk te voorkomen.

Bouwcoach

De bouwcoach is een deskundige die je helpt om je droomhuis waar te maken. Onafhankelijk van alle andere partijen. Hij voert onderzoeken uit om er achter te komen wat voor jou de beste mogelijkheden zijn en informeert je om tot een bewuste keuze te komen. Jij bepaalt dus hoe je droomwoning eruit komt te zien en de bouwcoach helpt je bij het nemen van de beslissingen. Zo kun je onbezorgd je nieuwe woning laten bouwen of juist zelf bouwen!

Lees hier meer over de bouwcoach.

Bakir Abu Shama

Bakir Abu Shama

Bakir Abu Shama is een ervaren bouwkundige. Hij heeft ervaring opgebouwd binnen de uitvoering van de bouw, de gemeentelijke vergunningsafdeling en bij architectenbureaus. De laatste tijd is hij vooral bezig met het coachen van particuliere en zakelijke klanten bij hun bouwplannen. Zijn doel: bouwers voorzien van veel kennis zodat ze bewuste keuzes maken. Met dit idee is Bakir het concept ‘Woning van Nu’ gestart. Door een bouwtraject slim aan te pakken, met efficiënte en bewustere keuzes, besparen we opdrachtgevers stress, geld en onzekerheid. We garanderen je droomhuis op een veilige, rustige en plezierige manier!

Harry Oosting

Harry Oosting

Harry studeerde in 1985 af aan de HTS Bouwkunde in Groningen. De afgelopen jaren heeft hij onder andere gewerkt bij verschillende aannemers, coacht hij techneuten op het gebied van communicatieve vaardigheden en leidinggeven en ook is hij docent bouwkunde aan de Hanze Hogeschool Groningen. Sinds 2004 is hij directeur van de KOB (Kader Opleiding Bouw) in Groningen. Hier worden mensen opgeleid die een eigen aannemersbedrijf willen starten. Het is zijn doel om ingewikkelde bouwkundige trajecten te vertalen naar begrijpbare taal.

Meer informatie? Stel je vraag aan onze bouwcoaches!