Een prachtig project waar Woning van Nu zowel het haalbaarheidsonderzoek als de begeleiding in het bouwtraject heeft verzorgd.

Deze moderne villa in Eelderwolde heeft een respectabele grootte van 375m2. De eyecatcher van dit ontwerp: het verspringende lessenaarsdak die het hoofdvolume bepaald en de woning een uniek karakter geeft. Daarbij passend, het robuuste, natuurlijk grijze metselwerk dat zorgt voor een stoere en moderne uitstraling. Een belangrijk element bij dit project is de lichtinval; de vormgeving en de oriëntatie van de woning is hierop afgestemd. Achter de dubbel hoge raampartij aan de straatzijde schuilt een vide, waar ook het licht vanuit de kap de ruimte doordringt. Aan de achterzijde is glas tot aan de vloer doorgezet om maximaal uitzicht richting het water te creëren. Al met al, een juweeltje van een villa in de wijk Rietwijk in Eelderwolde!

Voorkomen is beter dan genezen. Uit de resultaten van het haalbaarheidsonderzoek is duidelijk geworden dat de woondroom duurder is dan het budget op de geselecteerde kavel. Hierdoor is er vanuit de bouwcoach geadviseerd de woondroom op een goedkoper perceel te realiseren.

Meer informatie? Stel uw vraag aan onze bouwcoaches!